Wanita tidak semestinya memerlukan lelaki, tetapi wanita dan lelaki saling memerlukan, cinta itu anugerah.

Saturday, July 30, 2011

makan makan dan MAKAN


haloooooooo00000000000000...
hehhehhehee...
jom mamam...:-)

makan je keje...macam mane la x TEMBAM kn3????
haishhhhhhhhhhh ape la nak jadi ngan cik nisa ni....
jadi TEMBAM la kan..hak3..
lepas ni xyah nak bebel2 kalau badan naik la...pehe besar la...
ermmmm...laporrrrrrrrrrrrr memang xleh nak tahan...huk3

dan satu lagi...xkan nak membazir kan...xelok...hik ayat cover lettew...
satu lagi sebab orang yang belanja...:-)

ni la yang menjadi mangsa...

nasi goreng kampung

sangat PEDAS
sangat MASIN
sangat BANYAK
sangat sikit AYAMnya
sangat bnyak BELACANnya
sangat............

hahahahhahaha
tapi boleh la....sebab hbis cik nisa makan...
lapor sebenarnya..:)

tgk..brapa banyak lada cheff 2 letak...ayoooooooooooo


selamat menjamu selera.............:-)

Published with Blogger-droid v1.7.4

"hari yang dinanti2kan"

ramadham dh semakin hampir kan....:-) xsabar nak tnggu nak puasa ni.....
cepat la cepat la....hehheheh boleyy ke macam 2????
sabar ea...lg sehari nak puasa...:-)
jgn tinggal puasa ea....saya xpe...hik3....

anti bulan puasa ni cik nisa n my mummy ade buat jualan ckit kat bazar ramadhan...
nak tau jual ape????
anti next entry cik nisa st0ry2 ek....:-)
klu cite skang cam x surprise je....
(ingat artis ke nak surprise2 ha????) hahhahahhaa
 sape2 yang berdekatan 2 sila ke gerai cik nisa ea...hehehehe

k la nk mintak diri dlu....
SELAMAT BERPUASA...

masa yang paling sesuai untuk menambahkan amal ibadat kite...:-)
jaga diri ea....
one more thing....



HARI NI LAST DAY KEJE...
hahahhahaha..poyo je kan....hik3

k la
bye2...

Friday, July 29, 2011

NAK KAWIN JUGAK!!!!!!!!!!!!!!!!

SALAM SUMEORNG...:-)

kawen best x???? mesti la best kan...sb???? hahhahahha...2 kena tanya orang dah kawen la.....hik3
tp kan sebelum kawen memang la semuanya indah....SELEPAS???? sepanjang???? AKHIRNYA???
ingat senang ke nak pertahankan sesebuah hubungan 2 sampai akhir....sgt2 memerlukan pengorbanan...
 btl x org2 yg dh kawen???
yg xkawen ag duk diam2 je...jgn angguk jgn geleng2 kepala ea...*_*

kalau satu hari nanti diberi peluang cik nisa kawen kn..cik nisa nak tema wane merah campur putih...
sweet x???
tp kalau wane ape2 pn lawa sebenarnya...:-) xkisah...asal dapat bersama dengan org yg dicintai...

woooooooowwww ayat...jiwang KARAT tol...hahhahahha

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

tadi kan terjumpe cikgu sekolah teknik dulu...nasib baik dia masih kenal..kalau x nk merajuk ngan cikgu...hahhahhaha...ngan cikgu pn nak merajuk gak ea???? maklum la xde pakwe kan nk merajuk...hehhehe

ni antara perbualan kami....

cikgu: kamu duk kat mana sekarang???
cik nisa: sy sambung blaja cikgu...cikgu bt ape cni???(blh plk tnya...mesti la dtg nk shoping kan...aiyooo)
cikgu:teman isteri sy shopping ni haaa...awk study kat mana???
cik nisa: sy sambung kat UMP...a.k.a UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG
cikgu : ade brape tahun lagi???
cik nisa: ade 3 taun lagi cikgu...huhuhu (dgn nada yg agak sedih gituuu)
cikgu: uishhh..lambat lagi la kamu nak kawen ea????
cik nisa: (bt muka blurrrrrrrrrrrr....) erkkkkkkkkkk...yela kot cikgu....huhuhu
cikgu: xpe la... (ayat cover lettew)
cik nisa:huhuhuhu....redha je cikgu...jgn jd ANAK DARA TUA sudahla...hehhehe
cikgu: hehhehee...insyallah x kot....:-)

gambar sekadar hiasan ea...

lepas 2 kiteorang pn bersurai.....................

memang lambat lg pun.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eeeeeeeeeeeeeee...tension je klu pk pasal ni...baik xyah pk...DONE!!!!!!

korang doakan cik nisa leh habis dalam masa 3 tahun ni ea....xnak sangkut mana2 subjek....
menakutkan tol la study ni...huhuhuhu

bak kata umi: awak xleh kawen slagi xhabis blaja...huk3...sangat sedih bukan????

REDHA JELA LABU....:-)

tppppppppppppppppppppppppppp

NAK KAWEN JUGAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k lah nk g solat dlu....bye2 tawan2....
adiosssssssssssSSSSSSSS.....

nak baby yg comey2 macam mama dia...hik3...noty kan....:-)



Thursday, July 28, 2011

HAPPY TO BE A "SINGLE"

tajuk entry kali ni tersangat la sensitif...subjektif dan inovatif....
hahahahahaha....gelak jahat
oitttttttttttttt cik nisa...udah2 la 2 meroyan...xbaik utk "baby"
hoiiiiiiiiiiii mana ade la....
mcm mne nak ade baby..kawen pn belum...
nak kawen????calon pn entah ke mana lg...kwang3x....

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
berbalik kpd tajuk entry:

ni cik nisa ade terbaca dekat website mane entah...
tajuk dia....

"6 Reasons Why Sweet To Be Single"

1. Bebas dan berdikariJika terasa ingin membeli belah, jangan fikir lama-lama. Dengan kebebasan yang ada, anda boleh membuat apa sahaja yang anda suka, sama ada menonton wayang romantiks seorang diri atau ke salun kecantikan. Jika teringin mencuba stail rambut baru, pergilah ke salun dan dapatkan nasihat. Bukan sahaja kebebasan ini dapat memberi anda ruang untuk mebuat perkara yang diinginkan, anda juga dapat berkenalan dengan lebih ramai rakan baru tanpa perlu risau boyfriend berasa cemburu.

2. Jadi rakan yang baikSememmangnya tanpa kekasih di sisi, anda mempunyai banyak masa berkualiti bersama rakan-rakan. Anda boleh ke spa bersama-sama dan mengadakan parti di rumah. Bukan sahaja mengeratkan hubungan malah memberi peluang mengenali diri dan rakan. Detik yang dikongsi bersama boyfriend ke padang bola atau futsal boleh digantikan dengan membuat aktiviti yang lebih berfaedah dengan rakan baik.

3. Lebih banyak masa berkualiti di rumahIbu bapa sering terasa keseorangan apabila anak gadis sudah besar dan mempunyai boyfriend terutamanya apabila anak-anak sudah bekerja dan mempunyai rumah sendiri. Kalau single, lebih banyak masa boleh diluangkan bersama mereka di rumah. Sama ada makan malam bersama atau berbual-bual di hujung minggu cukup bermakna kepada kedua-dua ibu bapa anda. Bukan itu sahaja, anda juga boleh membantu ibu mengemas rumah atau menolong ayah mencuci kereta. Hubungan kekeluargaan akan lebih erat.

4. Kuat keuntungan dengan part-timeDengan banyak masa terluang, anda boleh membuat kerja part-time. Bukan sahaja memberi wang lebih malah berpeluang berkenalan dengan orang baru. mungkin anda bertuah bertemu teman baru yang berkongsi minat yang sama.

5. Jimat kosBila berdating, perbelanjaan akan meningkat. Bila single, perbelanjaan boelh dijadikan simpanan dan digunakan untuk aktiviti yang diinginkan seperti melancong ke luar negara dan membeli komputer riba baru. Anda boleh memilih untuk makan fast food dan pulang ke rumah menikmati makanan ibu. Bukan itu sahaja, anda tidak perlu keluarkan bajet untuk hari2 speselseperti hari kekasih, ulang tahun dan sebagainya.

6. Kurang beban tanggungjawabAnda tidak perlu risau sama ada rakan-rakan boyfriend sukakan anda atau tidak. Anda juga tidak perlu risau sama ada ibu bapabya mempunyai impresi positif terhadap anda. Dengan menjadi single, anda hanya perlu bertanggungjawab pada diri sendiri. Segala keputusan terletak di tangan anda dan tak rasa gusar atau bimbang sama ada ia akan merisaukan boyfriend anda

FREEEEEEEEEEEEDDDDDDDOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hebat x cik nisa????????????????hehehehhee...dapat maklumat ini...kikikiki
tp xpe la asal korang bahagia...cik nisa dh selesa hidup begini (ayat cover sedih lettew) huk3

p/s:mmaf la ea terbanyak la plk entry ari ni..disesebabkan boring yg melampau...hehehehhee...maafkan tuan hamba ea...:-)

bye3....


BOLA...BALL...BOLA

bt ape tuuuuuuuu????hehehehe....
aishhhh...xyah nk merepek pnjg2 ea cik nisa..bukan ade orang nak baca pn klu entry panjang2 neh
HARAP MAKLUM!!!!!!!!!!!!!
HEHEHEHHEE....
kite teruskan dgn tajuk entry kite ea puan2 tuan2...hak3
malam ni ade bola kn3????

....MALAYSIA vs singapore....
i'm right kn????
hehehehe...jgn ingt kaum wanita seperti sy ni xlayan bola tau...
tp cik nisa layan yg melibatkan negara kite je...n negeri cik nisa iaitu pasukan KELANTAN..
yg lain???????????????? xlayan...hehehehhee
malas nak ambik thu...sb????
sb xtahu....
semenjak dua menjak jd fanatik plak nk nengok bola...
xtahu la knp...mybe sb skuad negara kite dh semakin cemerlang kot...
tp ape2 pn menang atau kalah kite kena la sokong negara kite...kn3???
tp yg tensionnya mlm ni si syafiq 2 xleh main plk,,,
huhuhu....tp xpe hrp2 semngat diorang utk main mlm ni bertambah...

chayok3 HARIMAU MALAYA

WE KNOW YOU ALL CAN DO IT!!!!!!!!!!!!!!

tiba2 : gomo klate gomo....hahahhahaa...jgn mara ea....:-)



*_______________*


"janji cik nisa"

ngan KFCM gituuu..hehehehe

MIRA...EMY...MUNI...DAYAH

mamam MCD...laporrrrrrrrrrrrrr...hehehehe

EMY...CIK NISA...MUNI

makanan kiteorang


ari ni cik nisa nk tunaikan jnji2 cik nisa....sory ea..bkn xnk tunai ari 2..tp keadaan xmengizinkn..huhu

al maklumla busy ngn keje..bt2 busy sebenarnya..hehhee..

ok2...cik nisa terus upload utk korang tatap ea...:-)

Published with Blogger-droid v1.7.4

testing2..:-)

alooo000...anybdy home???haahhah...

saje je nk try guna hp..bru je download software blogger dr android...

tq ea android...i syg u lbh la camni..hahhahahhh

k la..bubye...:-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, July 26, 2011

"SUAMI ORANG"

hai semua....:-) 


ermmm...ari ni mood "keliru" sikit...terkejut pn ade jugak....kenapa???? korang nak tahu gak ke???hehhehe
K k...macam ni ceritanya...sebelum ni ade la sorang "mamat" ni kan...emmm dia kawan cik nisa...kiteorang kawan ke??? hahahhaha...entah la...nak cakap kawan macam xkawan....tp kawan la...:-)


kenal pun sebab dia slalu je tegur bila cik nisa nak g rehat or nak g solat...lepas 2 jadi "terkawan"..hahahahaha...ade ke ayat 2 dalam kamus dewan???hik2...buat2 ade la erk....dalam dua minggu je kot...lepas 2 dia duk ajak minum ngan dia kat kedai "pak din"...so pegi jela...atas dasar kawan k...bukan lebeh2...korang jangan pk bukan2 erk....xbagus....hehehehhee


semalam dia ade cakap nk bagitahu "something" kat cik nisa tp masa 2 dh lambat sangat...cik nisa nak g solat ag...takot xsempat je...bukan xsudi ea....:-) cik nisa tnya la nk cakap ape....tp dia xnak bagitahu...emmmm..pelik gak masa 2...tp buat xtahu je...sebab bukan penting pn..huhuhu


tadi masa jumpe dia...OpssSSS..."kantoi" plk g rehat ngn dia...hehhehe...KAWAN OK!!!
borak2..pas2 cik nisa pn tnya la nak cakap ape...tp dia xnak cakap gak...emmm...ape yg susah sangat nak cakap ni???ishhhhhhhhhh...tension tol kalau org cakap sekerat2 camni....(desus dlm hati jela)
xnak cakap sudah...malas nak paksa2....huhuhuhu


tiba2 kan dia pn cakap cenggini....


"nisa...saya kawan ngan awak ni jujur tau...xnak sorok ape2...saya nak kawan ngan awak ikhlas...xsalah kan????"


pelik tol kan ayat dia....cik nisa cakap la...memang la kawan xsalah...so kenapa????cakap jela....


"emmm..sebenarnya saya dh kawen...." (degan nada yang lembut)


laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...patut la susah sangat nk cakap...emmmm...cik nisa buat2 biasa je...xkan la nk buat terkejut kan...anti ape plk dia pk....huhuhuhuhu


cik nisa pn cakap ngan dia....


"xsalah kite kawan...tpppppppppppppp...sy xnak "isteri" awak salah sangka kat sy je...lgpn sy pn wanita...sy leh rasa ape yg isteri awk rasa...so sy nak awak pk sendiri ape baik buruk kalau kite kawan...satu lagi...ape tanggapan orang lain bila kite kawan????mesti diorang ingat saya ni xreti bahasa...dah tahu suami orang tapi gatal nak kawan....btl x????"


pas2 cik nisa tnya la macam pasal dia.....korang xyah la tahu ek...hehhehee...xpenting pon...:-)


dahla....malas nak pk...buat pening kepala je kan...masalah yang ade ni pun xselesai lg..ni nk timbul masalah lain plk...huhuhu....


korang g la sambung keje balik...cerita dh hbis...heheheheh
tq sebab sudi baca...:-)


bear2 kesayangan saya....:-) malam2 saya tdo ngan dia la.....

hari ini hari selasa

cik nisa come again...
wah wah...today i'm think i want to speak in bi...
hahahhahahaa
btl ke idak xthu la jang....
kome layan jela ea...:-)

ari ni keje mmg boring sgt2...sb???????
mesti la sb cik yuni xde...
rasa cam nk jerit kuat2 je...
hahahahhaa...
klu cik nisa jerit dlm ni xpe kn...korang xdga pn kn3???

arrrrrrrrggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh...dgn sekuat hati
so dlm hati jela...
ahahahahahahhha
so..ni la jdnye klu dh boring sgt2..

nk tunjuk hp baru sebenrnya...hahahahaha

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
selepas itu


today..ish..udah2 la 2...
kite org melayu..kena la utamakan BAHASA MELAYU
btl x???hehehehhee
tadi..masa rehat juz kuar makan2 je...NGN SAPE???????????
ngn cik yuni je....
sb dia pn keseorngan ari ni...hehehehe
mkn kat tesco je...

teka cik nisa mkn ape????

jeNg JEng jeng....

-mee sizzling
-nescafe ais


best....tp sikit je...xde kenyang sgt pon...huhuhu

mknan cik yuni xsempat nk snap...sb dia lapar sgt2..makanan smpy 2 dia terus makan
hahahahaha

ni je nk cite ari ni...:-)
kite jumpe ag....
bye2..



the end


Monday, July 25, 2011

renungan bersama...:-)


salam semua...:-) ari ni cik nisa nk jd ustajah kejp ea...hehehhee
bukn ape..cik nisa pn sdg mengingatkan diri cik nisa sndri...bukn nk tunjuk baik...tp cuba utk perbaiki diri yg xbape nak baik ni....setiap manusia melakukan kesilapan tp manusia yg kuat imannye akn berusha utk memperbaiki kesilapan itu apbla menyedarinya...:-)
ni antra article dlm i luv islam...:-)
Zaman sekarang bukan main mudah nak dapat 'awek'. Umpama petik jari sahaja dah boleh dapat. Masakan tidak? Kenyit-kenyit mata sikit, bomkan ayat-ayat cinta sikit, 'confirm' dah boleh dapat.
Zaman sekarang bukan main mudah untuk dapat 'awek muslimah'. Mungkin tidak semudah petik jari tetapi kalau bijak bermain kata, cuba ucapkan ayat-ayat berbaur keinsafan sikit, tunjuk gaya penampilan yang nampak alim sikit, ucapkan kata-kata tazkirah 'confirm' dah boleh dapat.
Haih! Inilah yang terjadi apabila terlalu kerap disajikan program-program televisyen (drama/ realiti tv/ filem) yang konon-konon berbentuk keagamaan tetapi banyak yang tidak mengikut syariat.
Bagaimana boleh watak seorang ustaz dipaparkan sedang bercinta dengan seorang wanita 'alim'?  Dan bagaimana pula sekumpulan pelajar Mesir yang ditunjukkan dalam sebuah drama pergi melancong berempat (dua lelaki dan dua perempuan) bersama-sama seolah-olah mereka tidak tahu bahawa perkara-perkara begitu boleh menimbulkan fitnah? (kerana bukan urusan penting)
Patutlah segelintir remaja yang tidak memahami konsep bercinta 'cintun' menganggap bahawa 'couple' itu dibenarkan dalam Islam asalkan tidak pegang tangan dan bersentuhan cukuplah untuk perkara itu menjadi halal.
Tetapi, zaman sekarang bukan main payah untuk kita jumpa dan miliki hati Muslimah Mujahidah Solehah, kerana mereka ini bukan sebarang wanita.
Mereka ialah wanita-wanita yang berpegang pada prinsip hidup! Bagi mereka ketegasan terhadap kaum Adam itu adalah satu mutiara dalam hidup mereka, sifat manja (gedik) terhadap kaum adam yang ajnabi langsung tidak akan wujud dalam diri mereka!
Inilah contoh Muslimah Mujahidah Solehah! Jadi, wahai kaum hawa buatlah pilihan untuk berada di golongan wanita yang bagaimana. Saya yakin! Anda sudah mampu berfikir yang baik dan buruk tentang sesuatu perkara.

p/s: lelaki yg baik akn manjga tata susilanya...dan klu dia btl2 mau jdkn kite isterinya dia akn "HORMAT" kite sbg kaum hawa...renung2 kan dan selamat beramal....:-)

Sunday, July 24, 2011

APA MAKNA SEMUA NI????????
hurmmmmmmmmmmmmmm....
btl2 xpaham
btl2 pelik dgn ape yg jd
ape yg dia nak????????????????????
xcukup lg ke dgn ape dia bt slama ni??????????????
DIA NAK APE????????????????
APE DIA BT SLAMA NI HANYA LAKONAN KE???????

TP KENAPA????
KENAPA DIA BT CAM 2???????????
APE DIA NK????
DIA X PK KE APE AKU RASA???
DIA X PK KE APE AKN JD KLU DIA BT CMNI KAT AKU???????

X PAHAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....
TOLONG LA!!!!!!!!!!!
dh penat nk layan semua ni...
DH PENAT
PENAT SGT2....:'(



p/s: ya Allah Kau kuatkan la semngat hambamu ini...sesungguhnya aku insan yg lemah....:'(


Saturday, July 23, 2011

faberet cik nisa....

haluuuuuuuuuuuuuu...
windu x kat kite?????hehehhehee..
klu windu kite dtg skng....hahahahhaa
enth ape2 kn....*-*

tjuk entry kali ni feberet cik nisa...
nk tau ape????
lagu daaaa...hehehhe
cik nisa suka sgt lagu ni..part corus 2....
korang layan ek.....


 best tau lagu ni....tang dia sebut the girl............hehehehehe
ni lirik dia...korang nyanyi la ea...:-)

Shawty’s like a melody in my head
That I can’t keep out
Got me singin’ like
Na na na na everyday
It’s like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)
Remember the first time we met
You was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin’ you would give me a chance
Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We’re real worldwide, breakin all the rules
She like a song played again and again
That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is a gun to my holster
She’s runnin through my mind all day, ay
Shawty’s like a melody in my head
That I can’t keep out
Got me singin’ like
Na na na na everyday
It’s like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)
See you been all around the globe
Not once did you leave my mind
We talk on the phone, from night til the morn
Girl you really change my life
Doin things I never do
I’m in the kitchin cookin things she likes
We’re real worldwide, breakin all the rules
Someday I wanna make you my wife
That girl, like somethin off a poster
That girl, is a dime they say
That girl, is the gun to my holster
She’s runnin through my mind all day, ay
Shawty’s like a melody in my head
That I can’t keep out
Got me singin’ like
Na na na na everyday
It’s like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)
I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let’s sing with me
Ay, I can be your melody
A girl that could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let’s sing with me
Ay, na na na na na na na
Na na na na na na
Shawty got me singin
Na na na na na na na
Na na na na na na na
Now she got me singin
Shawty’s like a melody in my head
That I can’t keep out
Got me singin’ like
Na na na na everyday
It’s like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)
T------------------------------------T
*-*

SINGLE

ari ni cik nisa nk taip sepantas kilat...secepat mungkin...sependek yg boleyy...seringkas yg ringkas
hahahhahahah...*cik nisa dh melalut*


cenggini...st0ry ni bg cik nisa sgt2 lawak..
tp xthu la bg korang cmne kn...so korang pk la ape korang rasa ea..
hik3....*gelak xbape nk gediks*
td masa ngh sy0k2 chat ngn membe sek mengh dlu kn...
tiba2 dia tnya cik nisa cenggini........

T_______________________T

membe CN: nica.....nk tnya ckit ni...
CN: haaaaaa???ape dia??nk tnya ape???
membe CN: sejak dh SINGLE ni kan..ade x boy yg masuk line????
CN: HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA.....*hnya mampu gelak*

korang tolong jawab ley x???hik hik hik

k lah...soklan 2 BIARLAH RAHSIA ea...:-)

bye2...take care


p/s: xkan penah ade lelaki yg akn ganti tempat awk dlm hati sy...sy xthu knp...mybe awk je yg leh ade dlm hati sy...4ever n ever....



Thursday, July 21, 2011

cuti yeayyyyyyyyyyyy...:-)

hai semua....cik nisa dtg lg..:-)
mesti korang dh rindu kat cik nisa kn3?????
hak3...gelak gediks....
ari ni xserupa bikin yg cik nisa ckpkn semlm..
nak tau sb ape???
sb cik nisa xduduk relax2 pn kat umah...
hahahhahaa..poyo je ckp nk duduk2 relax kat rumah kn...
nasib la klu cik nisa ni lekat kat umah klu cuti...:-)


so skng nk cite ke mana ciknisa pegi ari ni....
kite g pengkalan kubor...ni planning last minit punye al la...
kite decide ngn ummi ngn adik pagi td tau..
hebat x kiteorng..
hahahhahaha


so ni lah jadahnye....
saksikan la...:-) (poyo je cik nisa ni)
korang layan jela ea....


before gerak g p.kubor...snap dlu...kikiki

dah smpy...snap jgk..hahahahhaa..

ingt nk g mkn2 je...tp sempat gak rembat satu blous dot2..
cantik..:-)

dh penat jln2...so mamam dlu....mee chambo00rr..best wooo..:-)

 ayu x shaye mamam???? blh la sape2 nk bt bini...hik3..poy0 jerk...

 this is my sister a.k.a driver pda hri tsebut...

ni nyawa shaye...:-) ngh kusyuk mamam..mls nk layan katanyer...hahhahaha

lepas kenyang...jalan2 kejap pas 2 balik...sb masa 2 dh lewat sgt...adik kat umah
dh bebel2 kot...hahhahaha
nk tau ape cik nisa beli????
klu xnk thu pn nk bgthu jgk...hak3....noty tol

cik nisa beli blous je...pas2 belikan umi baju tdo...bju kelawar tuuu..hehhe
kat adik xbeli ape2 pn..sb xde yg berkenan katanye...

k la...kite jumpe next entry lak ea....
jga diri...

p/s : sy mampu bt ape yg awk penah bt sy sblm ni...iaitu "gembiarakan hati sy" wlupn awk xde...sy teruskn idup sy ngn tabah...semoga awk bhgia dgn kehidupn awk skng....:-)

Wednesday, July 20, 2011

layaaaaaaannnnnnnnnnnn

jEng JenG jENGggggg...
cik nisa dtg lg menerjah blog...
hahahahhahaa
enth ape2 je cik nisa ni..:-)
korang duk bt ape 2????
eh Eh eh...msti la ngh baca blog cik nisa kn3????
hahhahahaha

k lah berbalik kpd story plk...
ermmmm...ape nk cite ea....
haaaaaaaaaaa...esok cik nisa cuti...
yeeaaaaaaaaaayyyyyyyyyy..:-)
hik3..gelak jahat...
tp xde plan ape2 pn...juz nk rehat2 kat umah pas2 nk bt kuey ckit...
leh caye ke???
anti cik nisa kongsikan gamba ea...

ari ni cam biasa la...dtg keje..
motow?????
dh ok la...jgn risau....hehehhehe

pas 2 kul 1 rehat...g tesco jap..
beli barang nk bt kuey esop..n beli jajan2 utk membesaukan body
kikikikiki
rehat sorang2 tau...emmm..beli donat je kat tesco pas2 beli ais blended kat coolblog
coklat punye...bessssssttttt...favourite cik nisa tuuuuuuuuu..
hehehehhe
tp satu je xbest...donat 2...
sedap lg kat BIG APPLE...

xsodap langsung...huk3

ade sape2 nk belnja x??? mengidam ni....pat2 sape nk belnja i....:-)

klu nk belnja...cik nisa nk mkn ni tau...:-)

cheese cake kat secret recepi..hehehhee(ngada2)

..............................................................................................................................................................

cik nisa nk cite sal lain boleyyy x???hehehhee
boley la ek????
plzzzzzz plzzzzz....

cenggini...td before dtg keje ade la jiran ni dtg umah...
dia cite2 sal arnab dia...
klu korang nk thu cik nisa ni mmg minat sgt ngn arnab
cuma xde kesempatan je nk pelihara
al maklum la masih study kn...
klu blh xnk sushkn my mummy nk jg....
tp td jiran cik nisa 2 ckp dia nk jual sepasang RM20 je...
xcited glerrrrrrrrrrrrrr kotttttttttttt!!!!!!!!
hahahhahahaha
ummi pn ape lg.....jommm beli...
hahahahhaa

comey kn....:-)

nama dia bubu...hahahhaa...pandy2 je...

ummi mmg..dia mmg suka klu bab2 pelihara binatang ni..
rumah ktorng mmg wajib ade kucing tau
tp............
arnabnye entah kemana lg tp ummi
dh planning nk bt sarang..
ujung bulan ni ktorng g ambik arnab tuuuuuuu
xsabar dhni...
hehhehehee
yg penting kena siapkan sarang dia dlu..klu x anti si gemok 2 makan

si gemok : kucing rumah sy...:-)

k lah...cik nisa chau dlu ea...anti cik nisa story2 sal perkembangn arnab 2....
korang jg diri...bye2...

dak demok...cik nisa...:-)